Här nedan får du svar på några av de vanligaste frågorna kring oss och vår verksamhet. Om du inte hittar vad du söker är du välkommen att kontakta oss.

Vi på NSPH Stockholms län kan tyvärr inte ge någon direkthjälp, men vi har samlat en sida med information om var du kan få hjälp. Den hittar du här.

Beroende på vad ditt projekt eller dina studier handlar om finns det olika kontaktpersoner. Du hittar kontaktuppgifter till personalen här.

Föreningen håller årsmöte varje vår. Däremellan sammanträder styrelse och arbetsgrupper så ofta det behövs. Verksamheten leds av styrelsen och ett kansli sköter det dagliga arbetet. NSPH Stockholms län arbetar för att öka individens möjlighet till inflytande över det egna livet, även när hen har ett behov av vård eller stöd.

Nej, du kan inte bli medlem i NSPH Stockholms län, men i våra medlemsorganisationer kan du bli medlem. Våra medlemsorganisationer hittar du här.

NSPH har flera olika studie- och utbildningsmaterial som du kan beställa via deras hemsida. Materialet hittar du här.

 I dagsläget kan du inte skänka pengar till NSPH Stockholms län.

NSPH Stockholms län finansieras av Stockholms stad, Socialstyrelsen och Postkodsstiftelsen.

Kul att du är intresserad av att jobba hos oss! Lediga tjänster dyker upp på startsidan. Ser du inga där har vi tyvärr inga lediga tjänster just nu.