Ångestloppet


Evenemangsdetaljer

  • Datum:

Välkommen till världens kortaste Stadslopp!

För tionde året i rad arrangerar Fountain House Stockholm folkfest på Götgatsbacken. Spring, gå eller kryp världens kortaste stadslopp på 209 meter från St Paulsgatan fram till Fountain House på Götgatan 38. Det är kostnadsfritt! Ångestloppet är ett evenemang för att uppmärksamma att 1 av 3 lever med psykisk ohälsa och bidra till öppenhet kring ett av våra största och snabbast växande folkhälsoproblem. Det är också en möjlighet att bekanta sig med Fountain House, som har arbetat för psykisk hälsa i Stockholm sedan 1980

Ångestloppet- mer info

 

Ångestloppet

Spring, jogga, gå eller kryp 209 meter

23 mars – 14.00

Götgatan Stockholm

Gratis!

Den 23 mars 2018 är det dags för Ångestloppet – Världen kortaste Stadslopp. För tionde året i rad samlas hundratals för att springa, jogga, gå eller krypa de 209 meterna från S:t Paulsgatan upp till målgången vid Fountain House på Götgatan 38. Upplev folkfesten – uppvärmning, liveband, försäljning av korv och kaffe.

Det är kostnadsfritt, alla kan delta, alla får nummerlappar och alla får diplom. Obs, du behöver inte anmäla dig.
Fountain House Stockholm erbjuder arbete och gemenskap som en väg till återhämtning från psykisk ohälsa.

Vill du veta mer om oss ta tillfället denna dag. Vi öppnar portarna till vårt hus redan kl. 13:00, ta chansen att kolla in vår fantastiska verksamhet, och passa på att träffa våra medlemmar och handledare vid informationsbordet.

Kanske är detta ett ställe för dig eller någon du känner.

13.00 Drar vi igång utanför vår port med bandet Awaj Collective

14:00 går startskottet och därefter blir det mer musik och tal

Hjälp oss gärna att sprida reklam för loppet.  www.facebook.com/events/184985435586929/ och bjud in alla era Facebook vänner. Vi finns på Instagram som fountainhousesthlm (#ångestloppet2017).

Mot uppvisande av diplom får du fina rabatter från diverse handlare på gatan!

Ångestloppet är ett evenemang som drivs av Fountain House Stockholm.

För att uppmärksamma att 1 av 3 lever med psykisk ohälsa och att få igång samtal och öppenhet kring psykisk hälsa och kanske rasera en och annan fördom. Även på att visa hur viktig kopplingen mellan fysisk och psykisk hälsa är.

Det är också en möjlighet att lära känna Fountain House, som har arbetat för psykisk hälsa i Stockholm sedan 1980. Välkommen till en viktig dag.

Vi ses!

Götgatan 38,

102 61 Stockholm

Telefon: 08-714 01 60